Voortgang bouw Plus Almere Homeruskwartier

Voortgang bouw Plus Almere Homeruskwartier

Na de gunning van de gemeentelijke tender voor het realiseren van een nieuwbouwsupermarkt in Almere Homeruskwartier aan PLUS Vastgoed en K3H Architecten zijn we nu druk bezig met de realisatie van het ingediende ontwerp van de duurzame, Cradle2Cradle en all-electric supermarkt. Door onze collega Hemmo Faber wordt directie gevoerd over de realisatie van PLUS Homeruskwartier. Deze supermarkt wordt gebouwd door Löwik Bouw uit Almelo.  De recente rondgang over de bouw laat zien dat de verdiepingsvloer van de sociale ruimtes boven het laad/los hof wordt gestort. Het laad/loshof is ervoor dat de bevoorrading van de supermarkt aan het oog wordt onttrokken, zodat winkelend publiek en de omgeving hier geen hinder van heeft. De gevelcontouren worden zichtbaar door de reeds geplaatste staalconstructie.