Nieuwbouw Supermarkt & Appartementen

Project visie Nieuwbouw Supermarkt & Appartementen

In opdracht van Borghese Real Estate en Raadhuisstaete Groep B.V. is het gebied tussen de Stationsstraat en burgemeester Langmanstraat te Ermelo geanalyseerd.

Een aantal panden zijn verouderd, er is sprake van leegstand en de gebrekkige kwaliteit van zowel gebouwen als openbaar gebied zijn redenen geweest om te analyseren.

We hebben een nieuwe opzet gemaakt waarbij het pand van de Aldi gekoppeld wordt aan nieuw in te richten leeggekomen winkelpanden aan de Stationsstraat. Doordat gevels aan de winkelstraat van Ermelo worden opgewaardeerd qua kwaliteit en aanzicht, zijn deze weer klaar voor de toekomst.

De verbinding Stationsstraat en burgemeester Langmanstraat wordt een hoogwaardig voetgangersgebied met een aantal kleine winkelunits.

Ermelo kenmerkt zich door kleinschalige bebouwing. Dit plan sluit hierop aan door elk stramien een eigen uitstraling te geven door middel van dakvormen, materialisering, hekwerken, plinten, spekwanden en door het onderling laten verspringen van de gevelfragmenten.

 

 

 

 

Plaats: Ermelo
Straat: Burgemeester Langmanstraat 15-21 en Stationsstraat 90
Opdrachtgever: Borghese Real Estate en Raadhuisstaete Groep B.V.
Omvang: ca. 8700 m2
Oplevering: In ontwikkeling

Meer zoals dit: