Projecten

Recreatie

Op recreatief gebied is K3H al jarenlang toonaangevend in het ontwerpen van campings, vakantieparken en zwembaden. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen die passen bij de kenmerken van onze opdrachtgever en komen – afhankelijk van wensen, locatie en budget – met een unieke oplossing. Behalve het ontwerp kunnen we ook uw gehele bouwproces begeleiden.

Retail

Retail is een segment waar iedere burger mee te maken heeft. K3H Architecten zorgt voor een optimale winkelbeleving door te kijken naar locatie, routing en presentatie waarbij focus op de bedrijfsvoering is.

Utiliteitsbouw

K3H heeft veel ervaring in de utiliteitsbouw voor wat betreft het ontwerpen en realiseren van kantoorgebouwen, crematoria en bedrijfspanden. Wij begeleiden het gehele proces waarbij we niet alleen kijken naar een goed ontwerp maar ons ook focussen op de financiële kaders en de tijdsplanning.

Woningbouw

K3H heeft vele jaren ervaring met seriematige woningbouw projecten, zowel grondgebonden als gestapeld. We dragen daarbij zorg voor een optimale woonkwaliteit enerzijds en de realiseerbaarheid van het project anderzijds. Wij houden rekening met uw woonwensen en uw budget. Extra aandacht besteden we hierbij aan de vernieuwing van bouwtechnieken en duurzaamheid.