Bureau

Over K3H Architecten

K3H Architecten heeft veel mooie wensen en ideeën van diverse opdrachtgevers weten te vertalen naar tastbare, zichtbare en beleefbare projecten. In de meer dan tien jaar van ons bestaan hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan, die ingezet worden ten gunste van uw project. Door te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en deze te combineren met de kennis van onze mensen op de werkvloer ontstaan er innovatieve oplossingen. K3H Architecten levert niet alleen productiecapaciteit, maar onderscheidt zich door kennis van BIM, processen, ontwikkeling, exploitatie, routing, investeringen en duurzaamheid met als resultaat een bezettingsverbetering van het vastgoed. Wij weten dat deze kennis cruciaal en van enorme toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers. K3H is zowel landelijk als regionaal actief in de marktsectoren retail, recreatie, utiliteit- en woningbouw.

Expertise

  • Architectuur

  • Projectmanagement

  • Procesmanagement

  • Vastgoedadvisering

3D visualisatie van uw droomgebouw

Voor veel opdrachtgevers is het lastig om zich voor te stellen hoe hun toekomstige gebouw eruit komt te zien. K3H Architecten begrijpt dat. Wij werken gebouwen vanaf het begin uit in een 3D tekenpakket waarin meerdere disciplines zoals installaties en constructies samengevoegd worden tot een virtueel gebouw (BIM-modelleren in Revit). Wij nemen u tijdens de ontwerpfase mee in de wereld van de virtuele werkelijkheid en zijn ervan overtuigd opdrachtgevers met deze 3D modellen een mooie en nuttige dienst te leveren die hun toekomstige droomgebouw inzichtelijk maakt. Opdrachtgevers kunnen virtueel rondlopen in het gebouw en het ontwerp zodoende echt beleven. Tevens kunnen onze opdrachtgevers deze visualisaties inzetten voor het overtuigend presenteren van de ruimte aan toekomstige gebruikers van het gebouw. Bij promotie van het vastgoed kunnen deze visualisaties de onderscheidende factor zijn.

Ons team

Maak kennis met het enthousiaste en gemotiveerde team van K3H Architecten. Medewerkers met een grote diversiteit aan kennis en ervaring. Zij staan dagelijks voor u klaar om een passend antwoord te geven op uw wensen!

Jendero Gielians

Adviseur/ acquisiteur
jgielians@k3h.nl

Ralph Willemsen
Hemmo Faber

Senior projectleider
hfaber@k3h.nl

Marzena Dyla

Architect
mdyla@k3h.nl

Ellen Schippers

Management assistente
eschippers@k3h.nl

Monique Otten

Management assistente
motten@k3h.nl

Jessica Oostindien

Bim-modelleur
joostindien@k3h.nl

Gijs Voslamber

Bim-modelleur
gvoslamber@k3h.nl

Frank Koggel

Bim-modelleur
fkoggel@k3h.nl

Romy Mulder

Secretaresse
rmulder@k3h.nl

Werken bij k3h?

Bekijk onze vacatures

GESCHIEDENIS VAN K3H ARCHITECTEN

De wortels van K3H Architecten gaan meer dan 70 jaar terug. In 1945 wordt Willers Architecten en Ingenieurs B.V. in Zwolle opgericht. Een bureau dat zich hoofdzakelijk bezighoudt met het ontwerp en de constructieberekening van utiliteitsprojecten, woningbouw en weg- en waterbouw. Dit alles met de hand getekend op kalkpapier met inktpennen. Willers heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de regio en beschikt over een breed netwerk.

In 2003 komt nieuw bloed binnen het bureau en wordt het geleid door de heren Gerard Knol, Jan Kroesen, Arend Jan Koning en Richard Hendriksen. Ook ondergaat het bureau een naamsverandering waarbij de eerste letter van de achternamen gebruikt wordt voor de nieuwe naam van het bureau, K3H Architecten.

Architectuur voert de boventoon binnen het bureau en het constructiegedeelte wordt langzaam afgestoten. Daarnaast komt er meer expertise over de recreatie en retail waardoor K3H in een breder aanbod voorziet. Dit wordt in de loop der jaren steeds verder uitgebouwd en K3H is in met name deze sectoren een gerespecteerde naam.

De crisis wordt aangewend om te moderniseren. De bedrijfsvoering wordt vergaand gedigitaliseerd en er wordt overgestapt op een modern tekenpakket dat klaar is voor de toekomst. Ook wordt het managementteam verjongd waarbij Ralph Willemsen en Jendero Gielians tussen 2015 en 2019 stapsgewijs het bureau overnemen na jarenlang de dagelijkse gang van zaken binnen het bureau geleid te hebben.

Het nieuwe team van K3H Architecten treedt met enthousiasme de toekomst tegemoet en bouwt verder aan de kwaliteit van het bureau om voor nu en in de toekomst ook goed te kunnen blijven inspelen op alle veranderingen in de markt. We streven ernaar dat onze opdrachtgevers tevreden blijven over ons dienstverlening want een langdurige relatie met hen staat voorop.

BIM

Door BIM is het ontwerpproces geoptimaliseerd en worden faalkosten gereduceerd, dat zijn in ieder geval de bevindingen van K3H Architecten. Werken met een 3D-model verhoogt coördinatie en samenwerking tussen de diverse disciplines, vermindert conflicten tussen bouwsystemen en stelt ons in staat om ontwerpbeslissingen sneller en eerder in een project te maken.

Lees meer