Updates bouw projecten

Updates bouw projecten

Deze week werd er hard gewerkt om de projecten te realiseren.

Gemeentelijk zwembad Dorper Esch

In Denekamp worden bij de vernieuwbouw de raadliggers geplaatst, de kelder, tribune en het wedstrijdbad zijn in beton gerealiseerd, de wapening van het peuter/kleuterbad eerst gevlochten en het tegelwerk van de nieuwe kleedkamers werd gelegd. Tevens worden de nodige installaties aangepast en nieuw gemaakt.

Camping Zonneweelde

Bij het nieuwe centrumgebouw is de dakconstructie geplaatst, wordt het glas geplaatst, zijn de zonnepanelen geplaatst en wordt begonnen met de leien gevelbekleding en dakbedekking. De eerste voorzieningen voor de installatie werkzaamheden zijn aangebracht en de infrastructurele werkzaamheden van de entree en nieuwe parkeerplaatsen zijn in volle gang.