Winst Europese Aanbesteding Toerisme Vlaanderen door K3H Architecten

Winst Europese Aanbesteding Toerisme Vlaanderen door K3H Architecten

YES! WE’VE GOT IT

Ondanks de coronaperikelen waar we nu in de recreatiesector mee van doen hebben, bracht Toerisme Vlaanderen deze week een prettig nieuwtje aan K3H Architecten en Adviseurs BV.

Deze week hebben wij te horen gekregen van Toerisme Vlaanderen dat K3H Architecten en Adviseurs BV winnaar is van de Europese Aanbesteding omtrent het aangaan van een raamcontract van 4 jaar voor het maken van masterplannen voor 10 vakantieparken waarbij een kwaliteitsimpuls wordt gegeven aan de desbetreffende parken, zodat deze toekomstbestendig worden en blijven! Kwaliteit en ervaring hebben er voor gezorgd dat ze voor ons hebben gekozen.

Onze dank gaat uit naar onze referenties welke hier aan mee gewerkt hebben!

K3H Architecten en Adviseurs BV was al een gevestigde naam in de recreatiesector in Nederland en we waren al actief in België maar met deze prachtige opdracht versterken we ons merk ook meer en meer in België!